Wednesday, June 19, 2019
Home Tags Boso jowo

Tag: Boso jowo

Saka Bali Tresnaku Semi

Dening : Tatiek Kalingga Sawise ilang kontak puluhan taun, ora dinyana ora dikira kaya kesiram udan...

PWI DIY Ngadani KLW lan UKW VII: Dewan Penguji saka PWI...

Persatuan Wartawan Indonsia (PWI) Daerah Istimewa Yogyakarta nggelar Karya Latih Wartawan (KLH) lan Uji Kompetensi Wartawan (UKW) kang kaping VII. Dene UKW minangka uji kompetensi...

Dasanama: Komodo

Jeneng liya saka Komodo  (Latin: Varanus komodoensis) yaiku  Biawak Komodo utawa  Ora.  Saka tembung komodo, biawak komodo utawa  Ora iki bisa  dirumpaka sakehe tembung...

Pameran Seni Rupa ‘Ingredient’ Ajang Kreasi lan Inovasi Seniman Mudha

Pameran seni rupa ‘Ingredient’ minangka salah sijine upaya kanggo mangerteni sawijine proses karya seni rupa. Uga minangka jawaban saka pitakonan sing asipat...

Ndak Antu

Dening : Tatiek Kalingga/ djakalodang.co.id Liwat larikane gurit Ndak suntak rasa Kang tansah gawe lara Gurit perih iki dadi seksi urip Sanajan pait...