Wednesday, June 19, 2019
Home Tags Jowo

Tag: jowo

Saka Bali Tresnaku Semi

Dening : Tatiek Kalingga Sawise ilang kontak puluhan taun, ora dinyana ora dikira kaya kesiram udan...

Mbah Jebeng Kalap Ing Kali Progo

           Crita kang bakal ndakbeberake iki nyata dudu kahanan kang ngayawara. Satemene crita iki wis kelakon puluhan taun kepungkur,...