Wednesday, June 19, 2019
Home Tags PWI

Tag: PWI

PWI DIY Ngadani KLW lan UKW VII: Dewan Penguji saka PWI...

Persatuan Wartawan Indonsia (PWI) Daerah Istimewa Yogyakarta nggelar Karya Latih Wartawan (KLH) lan Uji Kompetensi Wartawan (UKW) kang kaping VII. Dene UKW minangka uji kompetensi...